dordeduca
7 evenimente in martie:
montan (2) atletism (2) muzica electronica (1) rock (1) etc
  • home
  • evenimente
  • impresii
  • foto
  • news
  • dordeduca ical ics
  • twitter
  •  

Despre noi
   
Suntem aici ca sa nu va lasam sa stati prea mult pe-acasa, incercand sa oferim semenilor cat mai multe scuze sa-si paraseasca urbea in scopuri recreative, ferm hotarati sa ingenunchem sedentarismul sub bocanci si sandale cu multi km la bord.

ddd este un webzine de evenimente si destinatii catre care va indemnam sa va indreptati cat mai des pasii, o solutie pentru planificarea si valorificarea la maxim a timpului liber petrecut in afara contextului urban de domiciliu. Tindem catre o solutie cat mai acoperitoare. Avem o lista generoasa de evenimente, stiri de calatorie, review-uri, cazare, obiective turistice.

istorie
dordeduca.ro a fost o idee nascuta de pe bancile facultatii, in contextul (si in timpul) unor cursuri mai mult sau mai putin plicticoase. O prima versiune a aparut in .ro in Iulie 2002, la vremea respectiva fiind vorba de un jurnal de drum al unei expeditii nautice la care au fost invitati cei 2 membri fondatori (Mihai si Alex).

In 2003 ne-am lansat ca portal, cu intentiile anterior mentionate, si, am reusit cu ajutorul unei comunitati din ce in ce mai relevante de utilizatori sa devenim un site de referinta pentru amatorii de pribegie.
Versiunea actuala a fost lansata, dupa multe amanari in ultimele zile a lui 2006 si reprezinta un upgrade al functionalitatilor site-ului. Noua versiune a fost lansata cu sprijinul rabdator al CHF Romania, al carui echipe a sprijinit mai multe proiecte din turismul mioritic.

dor de duca

Cine / cum.
Dordeduca este un efort colectiv. Exista un nucleu dur insa multe lucruri sunt posibile doar cu ajutorul comunitatii loiale de cititori. Dupa un anumit timp am simtit din ce in ce mai acut nevoia asumarii unei tutele cat de cat formale, asa ca am inventat (2004) asociatia Mioritics care circumscrie si acum eforturile din spatele dordeduca. Am pornit ca un proiect non-profit. In timp insa, odata cu extinderea activitatilor au crescut si nevoile (calculatoare, telefoane, colaboratori etc) si, pentru a putea sustine aceasta crestere a aparut nevoia acoperirii eforturilor financiare. Odata cu aceste nevoi a aparut si sectiunea publicitate. In continuare, o mare parte din hei-rupul din spatele ddd se bazeaza pe eforturi voluntare a unei grup de entuziasti.

Daca doriti sa va alaturati hei-rup-ului, sau sa ne trimiteti intrebari de sanatate, hatemail va stam la dispozitie [email protected]


 
stiri
Serafimii sopra tutti
17 martie 2018
Serafimii sopra tutti

Filmul debutantului Daniel Sandu domina nominalizarile celui de-al 12-lea Gopope larg


Fondul Jazz in the Park: call for projects (30.000 EUR)
02 martie 2018
Fondul Jazz in the Park: call for projects (30.000 EUR)

Fondul Jazz in the Park, mecanismul prin care participantii sustin arta si se implica in comunitate.pe larg


Harta padurilor potential virgine, cvasivirgine si virgine de-a dreptul
15 noiembrie 2017
Harta padurilor potential virgine, cvasivirgine si virgine de-a dreptul

Contabilitatea codrilor neprihaniti, potential neprihaniti si foarte putin prihanitipe larg


Cultura in Sura
21 august 2017
Cultura in Sura

Calendar reprezentatii in satele din Colinele Transilvanieipe larg


AirFi - in flight entertainment cu 3 filme
14 iunie 2017
AirFi - in flight entertainment cu 3 filme

Am testat AirFi, noua platforma de divertisment fin oferta Tarompe larg


echipa dordeducaPrima pagină | Evenimente | Impresii | Foto | Stiri | Echipa | Parteneriate
Toate materialele de pe aceste pagini sunt scrise de noi pentru placerea cititorilor nostri. Avem totusi niste Conditii de utilizare.
despre noi
publicitate
parteneriate
echipa
contact