dordeduca
0 evenimente in iunie:
etc
  • home
  • evenimente
  • impresii
  • foto
  • news
  • dordeduca ical ics
  • twitter
  •  

Despre noi
   
Suntem aici ca sa nu va lasam sa stati prea mult pe-acasa, incercand sa oferim semenilor cat mai multe scuze sa-si paraseasca urbea in scopuri recreative, ferm hotarati sa ingenunchem sedentarismul sub bocanci si sandale cu multi km la bord.

ddd este un webzine de evenimente si destinatii catre care va indemnam sa va indreptati cat mai des pasii, o solutie pentru planificarea si valorificarea la maxim a timpului liber petrecut in afara contextului urban de domiciliu. Tindem catre o solutie cat mai acoperitoare. Avem o lista generoasa de evenimente, stiri de calatorie, review-uri, cazare, obiective turistice.

istorie
dordeduca.ro a fost o idee nascuta de pe bancile facultatii, in contextul (si in timpul) unor cursuri mai mult sau mai putin plicticoase. O prima versiune a aparut in .ro in Iulie 2002, la vremea respectiva fiind vorba de un jurnal de drum al unei expeditii nautice la care au fost invitati cei 2 membri fondatori (Mihai si Alex).

In 2003 ne-am lansat ca portal, cu intentiile anterior mentionate, si, am reusit cu ajutorul unei comunitati din ce in ce mai relevante de utilizatori sa devenim un site de referinta pentru amatorii de pribegie.
Versiunea actuala a fost lansata, dupa multe amanari in ultimele zile a lui 2006 si reprezinta un upgrade al functionalitatilor site-ului. Noua versiune a fost lansata cu sprijinul rabdator al CHF Romania, al carui echipe a sprijinit mai multe proiecte din turismul mioritic.

dor de duca

Cine / cum.
Dordeduca este un efort colectiv. Exista un nucleu dur insa multe lucruri sunt posibile doar cu ajutorul comunitatii loiale de cititori. Dupa un anumit timp am simtit din ce in ce mai acut nevoia asumarii unei tutele cat de cat formale, asa ca am inventat (2004) asociatia Mioritics care circumscrie si acum eforturile din spatele dordeduca. Am pornit ca un proiect non-profit. In timp insa, odata cu extinderea activitatilor au crescut si nevoile (calculatoare, telefoane, colaboratori etc) si, pentru a putea sustine aceasta crestere a aparut nevoia acoperirii eforturilor financiare. Odata cu aceste nevoi a aparut si sectiunea publicitate. In continuare, o mare parte din hei-rupul din spatele ddd se bazeaza pe eforturi voluntare a unei grup de entuziasti.

Daca doriti sa va alaturati hei-rup-ului, sau sa ne trimiteti intrebari de sanatate, hatemail va stam la dispozitie [email protected]


 
stiri
Garana din ce in ce mai mare - Program final
16 mai 2018
Garana din ce in ce mai mare - Program final

A 22-a editie a super-festivalului de jazz din inima & ficatul Semenicului propune 24 de concerte pe 3 scenpe larg


Daca e Gopo, e prono
26 martie 2018
Daca e Gopo, e prono

Pronosticurile redactiei ddd pentru a 12-a editie a Galei cinematografiei romanestipe larg


Fondul Jazz in the Park: call for projects (30.000 EUR)
02 martie 2018
Fondul Jazz in the Park: call for projects (30.000 EUR)

Fondul Jazz in the Park, mecanismul prin care participantii sustin arta si se implica in comunitate.pe larg


Trasee noi in Colinele Transilvaniei
14 ianuarie 2018
Trasee noi in Colinele Transilvaniei

Reteaua a fost dezvoltata cu inca 350 de km, pe sectiunea de sud a destinatiei, zona Rupea - Sibiu - Mediaspe larg


Ce-a fost bine in 2017: primul an fara accidente aeronautice mortale
02 ianuarie 2018
Ce-a fost bine in 2017: primul an fara accidente aeronautice mortale

*zboruri comerciale (cu reactie) de pasageri pe larg


echipa dordeducaPrima pagină | Evenimente | Impresii | Foto | Stiri | Echipa | Parteneriate
Toate materialele de pe aceste pagini sunt scrise de noi pentru plăcerea cititorilor noștri. Avem totuși niște Condiții de utilizare.
despre noi
publicitate
parteneriate
echipa
contact
Cu scuzele de rigoare, dordeduca.ro e momentan în hibernare; posibil să revenim într-o formă nouă. ¯\_(ツ)_/¯ [Fb / Ig]