dordeduca
0 evenimente in aprilie:
etc
  • home
  • evenimente
  • impresii
  • foto
  • news
  • dordeduca ical ics
  • twitter
  •  

xx
Evenimente
19 iunie 2015 - 19 iunie 2015

Noaptea Institutelor culturale , Bucuresti

notagaleriefilmcazarehartaComentarii

12 institute culturale*, coordonate de Institutul Francez din Bucuresti va invita vineri, 19 iunie sa le calcati pragul intru admirarea ofertei culturale.

noaptea institutelor culturale 2015 bucuresti

Spicuind din program:

Centrul Cultural Turc: "EBRU" (pictura pe apa) - arta traditionala turceasca de a desena pe apa, desenele astfel realizate fiind transpuse pe hartie. 

British Council: Specialitati culinare indiene, atelier de gatit mici delicii culinare britanice, pictura Henna, proiectie film: "My Brother, The Devil" 

Centrul Ceh: Filme de animatii cehoslovace din perioada anilor 1925 – 1945  // Artisti abandonati: Expozitie pop-up ce aduce in atentie artisti romani care au fost abandonati dupa 1989 – mai ales din cauza asocierii lor cu vechiul regim – chiar daca lucrarile lor sunt inca comparabile cu picturile, instalatiile si sculpturile contemporane. // DISCOTECA – muzica cehoslovaca din anii ’60 – ’90 Vinyl dj set, disco, czech-pop, funk, groove, electro-pop, ultradisco, moog-disco 

Ritmuri africane la Institut Francais Bucarest

Tema serii la Goethe Institut este cultura culinara. Incepand cu ora 18:00, vizitatorii sunt liberi sa guste si sa cunoasca, dar si sa discute, sa experimenteze si sa puna sub semnul intrebarii cultura culinara germana si nu numai. Proiectie de film: Soul Kitchen 

Institutul Italian de Cultura - "Bucatarul de la miezul noptii" – lectie de gatit si spaghettata all’italiana 

Institutul Cervantes: Tapas de scurtmetraje spaniole. Program din cadrul Festivalului de Scurtmetraj Madrid en Corto

Reprezentanta Comisiei Europene si Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania va invita la o seara cu muzica rock-jazz-blues-electro- alternative-rap, cu trei concerte, un film, o noua expozitie si jocuri interactive. 

Institutul Cultural Roman: "Electric Brother Live Band" este o formula extinsa in care Electric Brother invita in scena artişti ce provin din diferite zone muzicale. // Proiectia celor mai recente scurtmetraje romanesti la Cannes: "Romanian Short Waves 8", editia 2015. 


Pentru mai multe evenimente descarcati aici brosura cu programul complet al Noaptii institutelor culturale la Bucuresti [pdf]

Vezi si: fb.com/NoapteaInstitutelorCulturale



*Institutul Francez din Bucuresti, British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural Turc "Yunus Emre", Delegatia Valonia-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundatia Culturala Greaca, Goethe-Institut, Institutul Balassi - Institutul Maghiar din Bucuresti, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Roman, Institutul Francez din Bucuresti, Institutul Italian de Cultura si Institutul Polonez.


 
Tag-uri
noapte albanoapte culturalanoaptea institutelorLa Bucuresti 
Evenimente in Urmatoarele 2 saptamani
Stiri
LMMJVSD
Anul anteriorIunie 2015 Anul urmator
     
 Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie
 
echipa dordeducaPrima pagină | Evenimente | Impresii | Foto | Stiri | Echipa | Parteneriate
Toate materialele de pe aceste pagini sunt scrise de noi pentru plăcerea cititorilor noștri. Avem totuși niște Condiții de utilizare.
despre noi
publicitate
parteneriate
echipa
contact
Cu scuzele de rigoare, dordeduca.ro e momentan în hibernare; posibil să revenim într-o formă nouă. ¯\_(ツ)_/¯ [Fb / Ig]