dordeduca
0 evenimente in decembrie:
etc
  • home
  • evenimente
  • impresii
  • foto
  • news
  • dordeduca ical ics
  • twitter
  •  

xx
Evenimente
29 aprilie 2004 - 02 mai 2004

Festivalul Rapa Rosie , Sebes

notagaleriefilmcazarehartaComentarii
In perioada 29 aprilie - 2 mai, langa localitatea Sebes din judetul Alba, in zona cunoscuta sub numele de Rapa Rosie are loc adunarea anuala a tuturor celor care iubesc zborul, aeromodelismul, automodelismul si rachetomodelismul. Cu aceasta speciala ocazie, aeroclubul ARCHEOPTERYX din Alba Iulia va invita sa participati, la editia a 3-a a Festivalului de zbor Rapa Rosie 2004, fie ca aveti sau nu aeromodel, automodel sau rachetomodel, parapanta sau deltaplan, important este sa doriti sa profitati de ceea ce noi va oferim: iarba verde, proaspata si grasa, aer curat, incolor si inmiresmat cu arome naturale si ecologice emanate de esapamente de motoare cu metanol, rachetutze fashnetze, oi placide si ciobani incantator de admirativi. Bonus aromele de gratare arse de neveste care se uita dupa modele ciudate ce evolueaza periculos de aproape. Extra bonus, termica viguroasa de dupa ora 12 - zilnic. Calmul plat pt. motoristi pana la ora 12 si dupa ora 17 - tot zilnic.

Mai punem la dispozie: loc de pus cortul, umbra de la copacii mioritici, spatiu de facut focul, spectacol cu modele date de pamant, sau cu modele care chiar zboara, fac zgomote sau gonesc de nebune prin iarba, ciripit de pasarele, urlete de disperare sau admiratie emanate de modelisti, ciobani, chibiti, neveste, pritene, surori, totul gratis.

La aceasta Adunare onorabila vor fi prezente si firmele reprezentative din domeniu si de asemenea se va incropi ad-hoc un targ de materiale folosite sau noi.

Programul este urmatorul:
29 aprilie - sosierea si camparea. Eventual zbor.
30 aprilie dimineata deschiderea oficiala cu ocazia primului crash, zi de zbor, targ, demonstratii etc. Seara gratare, berici, cantece vesele, bancuri, critici si autocritici.
1 mai zi de zbor plina, seara foc de tabara cu modelele date de pamant pana la apusul soarelui plus 30 de minute dupa.
2 mai zi de zbor, dar numai de dimineata, ridicarea taberei, si defluirea participantilor in uralele si indemnurile organizatorilor usurati.

Note discordante:
- se recomanda inscrierea prealabila, la organizator, specificandu-se ramura, tipul statiei de telecomanda, canalul, numele participantului. Nu se admit statii de telecomanda manufacturate, din motive de securitate.
- doritorii de spatii de cazare la hotel, in orasul Sebes, pot contacta organizatorul in vederea rezervarii de locuri la pensiuni, hoteluri etc.
- zburatorii cu parapante sau deltaplane trebuie sa specifice daca au licenta, cei fara trebuind sa zboare sub supravegherea unui instructor.
- reclamatii, sponsorizari, injuraturi, uraturi, inscrieri la:
[email protected]
0788 527 022
Ovidiu Big Bora

Noroc Bun!
si Aterizari Fericite!

macheta radiomodelism aeromodelism
Foto: wikipedia
 
Tag-uri
aeromodelismLa Sebes 
Evenimente in Urmatoarele 2 saptamani
Stiri
LMMJVSD
Anul anteriorAprilie 2004 Anul urmator
   
  
       
 Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie
 
echipa dordeducaPrima pagină | Evenimente | Impresii | Foto | Stiri | Echipa | Parteneriate
Toate materialele de pe aceste pagini sunt scrise de noi pentru placerea cititorilor nostri. Avem totusi niste Conditii de utilizare.
despre noi
publicitate
parteneriate
echipa
contact
Cu scuzele de rigoare, dordeduca.ro e momentan în hibernare; posibil să revenim într-o formă nouă. ¯\_(ツ)_/¯ [Fb / Ig]