dordeduca
0 evenimente in aprilie:
etc
  • home
  • evenimente
  • impresii
  • foto
  • news
  • dordeduca ical ics
  • twitter
  •  

Impresii
10 mai 2004

Cupa Malinului 2004

Galerie Film cazare Harta Transport Comentarii
Sambata, 8 mai, dis-de-dimineata am pornit-o spre locul faptei - Valea Malinului, Bucegi. Vremea era superba si contrazicea previziunile meteo sumbre din zilele anterioare (vineri seara pe platou ninsese putin iar in Busteni plouase). Am ajuns la 10,30 la cabina si am urcat la Babele impreuna cu un grup de mazdrobi (doi muntomani discutau aprins despre cei doi morti din Valcelul Mortului). Sus batea vantul destul de sustinut si aducea norii care se vedeau peste Crai. Pe platou zapada destula (se pare ca se va schia pana in iunie fara probleme).

La intrarea pe Valea Malinului, se faceau ultimele pregatiri: concurentii isi studiau variantele de traseu, arbitrii isi ocupau pozitiile, fotografii isi asezau trepiedele cat mai aproape de buza rapei iar prietenii le tineau pumnii stransi concurentilor (in mare parte din cauza vantului sustinut care iti patrundea in oase). Trebuie facuta o precizare importanta: participantii la acest concurs sunt oameni deosebiti si fiecare are o poveste; cei ce practica schiul si snowboardul extrem sunt putini si vin in fiecare an mai putin pentru premii si faima si mai mult pentru a se aduna cu ceilalti; concursul are deja o istorie de 6 ani iar pentru unii din participanti a devenit o traditie (la sfarsitul concursului cand unul dintre participanti ce avea in jur de 60 de ani si-a sunat sotia si aceasta i-a zis: "ufff!...am scapat si anul acesta"). Si pentru a intari cele spuse pana acum am mai remarcat doua personaje: Andrada (13 ani) aflata la a 4-a participare si exoticul Dan Sarbu (65 ani,fost salvamontist la Sinaia) care nu scapa nici un astfel de concurs.

Desi a fost soare (si pentru asta trebuie sa multumim organizatorilor care au dat cateva telefoane Sus :) ), vantul a adus o nota de extrem in plus atat pentru cei de pe margine cat si pentru participanti (frigul era prezent in oasele noastre). Fata de editiile anterioare, anul acesta pe Valea Malinului a fost multa zapada lucru ce le-a permis concurentilor sa aiba o imaginatie mai bogata in alegerea traseului de plecare. De asemenea au fost cateva prestatii care au inghetat inimile privitorilor si au impresionat arbitrii, zgarieturile de rigoare la o astfel de manifestare pe talpile schiurilor/snowboardurilor si ca orice concurs de extrem care se respecta a curs si putin sange :) (nimic grav binenteles). La final, nori negri au acoperit cerul si ne-am retras cu totii in tabara de baza.

"Gala" de premiere s-a desfasurat seara la Gura Diham in tabara de corturi a organizatorilor. Desi inca zgribuliti si obositi, toti cei prezenti au gasit entuziasm si energie pentru a crea o atmosfera de sarbatoare. Premiile au fost substantiale si pe langa premiile clasice organizatorii au acordat multe premii speciale (pentru fideliate).

Uffff!...am scapat si anul acesta....vedem la anul....



Clasament :
Schi baieti: 1. Tirea Mihai / 2. Serbulea Catalin / 3. Begidzan Laslo // PREMI SPECIALE: Stoica Lucian / Stefan Andrei / Richea Ilie / Kadar Balazs / Serbulea Gheorghe /Paul Valentin
Snowboard baieti: 1. Dodo Gabor / 2. Titus Vlaicu / 3. Subran Andrei // PREMII SPECIALE: Mortila Andrei / Dan Sirbu
Fete: PREMIU SPECIAL SNOWBOARD: Anca Coller / Finichiu Ioana // PREMIU SPECIAL SKI: Andrada Ghitoc


Organizator: Alpin Club Ecoul - Bucuresti
Concursul a fost asistat de Salvamont Busteni.

Sponsori:
Outdoor Project - sponsor principal
atta siemens MMSport Klimm Montrek Sport Knox Com Nico Serv, Agresiv Service

______
Autor:
 
Tag-uri
Nu exista tag-uri atasate.
Impresii
Contine 23 poze
 
Evenimente in Urmatoarele 2 saptamani
Stiri
LMMJVSD
Anul anteriorAprilie 2024 Anul urmator
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
 Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie
 
echipa dordeducaPrima pagină | Evenimente | Impresii | Foto | Stiri | Echipa | Parteneriate
Toate materialele de pe aceste pagini sunt scrise de noi pentru plăcerea cititorilor noștri. Avem totuși niște Condiții de utilizare.
despre noi
publicitate
parteneriate
echipa
contact
Cu scuzele de rigoare, dordeduca.ro e momentan în hibernare; posibil să revenim într-o formă nouă. ¯\_(ツ)_/¯ [Fb / Ig]