dordeduca
0 evenimente in martie:
etc
  • home
  • evenimente
  • impresii
  • foto
  • news
  • dordeduca ical ics
  • twitter
  •  

Impresii
16 august 2004 alex

CM Motocross MX3 - Ciolpani

Galerie Film cazare Harta Transport Comentarii
Exista cateva categorii fericite de indivizi care isi pot continua activitatile preferate mult dupa perioada zglobie de pe la 12-13 ani. Sa te poti juca in noroi si cand esti mare si sa ai cele mai performante masinarii de la ora actuala.. Sunt convins ca exista si reversul medaliei a stilului de viata dedicat tocmai sa castigarii medaliilor. Am ajuns la motodromul de la Ciolpani Sambata in timpul antrenamentelor libere si cronometrate din cadrul Campionatului Mondial de Motocros MX3Campionatului European de Motocros 85 cc. care s-au desfasurat spre placuta noastra surprindere chiar la noi, in Romania. Trebuie sa remarc pentru inceput ca motodromul e plasat intr-un context foarte viril, in mijlocul unei platforme de macinat pietris pentru constructii, loc in care se odihneau multe zeci de camioane si alte cateva utilaje specifice cu multi cai putere.

click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size

CM Motocros MX3
1 Yves Demaria (Fr)
2 Kornel Nemeth (Hu)
3 Christian Beggi (It)

CE Motocros 85cc
1 Gianluca Martini (It)
2 Kristijan Ratsep (Es)
3 Marvin Musquin (Fr)

CE Motocros 85 cc - over all, 2004
1 Marvin Musquin (Fr)
2 Gert Krestinov (Es)
3 Yauheni Tyletski (Bl)
N-am asistat decat la etapele de incalzire si antrenamente cronometrate ratand momentele fierbinti ale finalelor & festivitatilor de premiere. Pe de alta parte, am avut timp sa ne plimbam prin paddock-uri(standurile echipelor) si sa observam moementele pregatirilor.
Zona era plina de rulotele team-urilor participante, care inspirau o atmosfera mai relaxata decat nm-as fi asteptat. Parca aveam de-a face cu o caravana de vehicule recreationale care a nimerit in Romania.

Ah da, erau foarte multe motociclete, rulotele erau in mare parte tiruri si aproape fiecare veranda avea un loc in care erau atarnate ciorapei si tricourile sportivilor care probabil ca mai si transpira in timpul actiunii. Sa nu uit, cei mai tineri sportivi au 12 ani(clasa 85 cc) dar sar la fel de sus, si fac aproape la fel de mult zgomot ca sportivii de la capacitati cilindrice superioare. Cam asa a inceput si Schumacher M. insa cu de 2 ori mai multe roti la dispozitie si poate sanse ceva mai mici de a-si tranti fizicul de pamant de la cativa m.

click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size

Spectacolul e cam asa cum ati vazut in alte cazuri la Eurosport: mult noroi la viteza mare si salturi nitel ireale (un fel de lacuste cu multi cai putere). In rest, cam ce probabil ati putut citi si in presa: Cu ocazia acestui eveniment, au fost prezenti pe traseul de motocros situat pe DN1, la iesirea din comuna Ciolpani, peste 50 dintre cei mai valorosi piloti din 16 tari, oficiali ai FIM, arbitri internationali, precum si fani veniti din toate colturile tarii pentru a urmari live spectacolul.
Trebuie remarcata si prezenta pilotilor romani la startul ambelor categorii. Este vorba despre Elias Hulian Raduta, Mihail Cociu, Cirpian Marianov si Layos Bacescu ce au luat startul in C.E. de Motocros 85cc, respectiv Adrian Valentin Raduta ce a alergat in C.M. de Motocros MX3.
Trebuie remarcata si organizarea - care ne-a impresionat (in sens pozitiv).

Poze de la finala - Duminica
puse la dispozitie prin amabilitatea organizatorilor.
click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size
click to view full size click to view full size click to view full size click to view full size

Organizatori: Clubul Sportiv Dual Racing Team si Top Cross TCS
www.motociclete.com.ro · www.supermoto.ro
______
Autor: Alexandru Popescu
 
Tag-uri
Nu exista tag-uri atasate.
Evenimente in Urmatoarele 2 saptamani
Stiri
LMMJVSD
Anul anteriorMartie 2024 Anul urmator
    010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       
 Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie
 
echipa dordeducaPrima pagină | Evenimente | Impresii | Foto | Stiri | Echipa | Parteneriate
Toate materialele de pe aceste pagini sunt scrise de noi pentru plăcerea cititorilor noștri. Avem totuși niște Condiții de utilizare.
despre noi
publicitate
parteneriate
echipa
contact
Cu scuzele de rigoare, dordeduca.ro e momentan în hibernare; posibil să revenim într-o formă nouă. ¯\_(ツ)_/¯ [Fb / Ig]