dordeduca
0 evenimente in decembrie:
etc
  • home
  • evenimente
  • impresii
  • foto
  • news
  • dordeduca ical ics
  • twitter
  •  

xx
Evenimente
30 mai 2004 - 04 iunie 2004

Carpat Trophy Adventure Raid

galeriefilmcazarehartaComentarii

dordeduca.ro/carpat-trophy/blog BLOG-UL DOR DE DUCA - 2 membri ai echipei ddd participa la organizare si va tin la curent cu intamplarile de la fata locului.

www.carpat-events.ro SITE-UL OFICIALA 9-a editie a Carpat Trophy Adventure Raid - euro aventura 4x4 intra in linie dreapta!

Recunoscut deja pe plan european ca cea mai importanta competitie off-road pentru amatori, iar in plan national asteptat ca evenimentul 4x4 al anului, Carpat Trophy editia 2004 aduce un plus de sportivitate in cadrul unei explozii de adrenalina si cai putere.Competitorii vor avea la dispozitie o saptamana in conditiile unei autonomii totale si fara asistenta sa-si puna la incercare curajul, competentele tehnice dar si spiritul de echipa ne-aa declarat Cristian Stanescu - director sportiv al Carpat Trophy, proaspat intors din ultima campanie de organizare - recunoastere de la locul desfasurarii evenimentului.

Timp de o saptamana si 500 de Km (Oradea - Alba Iulia) , participantii se vor intrece direct in depasirea obstacolelor ridicate de cele mai spectaculoase piste ale Transilvaniei si de catre organizatori. In timpul etapei propriu-zise este interzisa interventia oricarei echipe de asistenta, eventualele reparatii urmand a fi efectuate numai de catre competitori.

Ca si anul trecut, competitia va beneficia de o transmisie live pe internet, pe site-ul oficial, www.carpat-events.ro unde se pot gasi informatii suplimentare despre competitie cat si o arhiva a editiilor anterioare.

PROGRAM

Duminica,30 mai 2004-ora 14:00- Bertfia (Baile Felix-Bihor)
Pe platoul inierbat de la Betfia, in locul cunoscut sub numele "La Crater", se va desfasura PROLOGUL, un trial in care concurentii se vor intrece pentru a stabili ordinea de start. Mobilizati si prin mediatizare locala, spectatorii vor avea ocazia de a admira priceperea pilotilor sau prepararea masinilor, lucru destul de dificil de realizat pe parcursul celorlalte zile de concurs, care se desfasoara numai in zone izolate sau greu accesibile. Daca vremea va fi favorabila, vom avea parte de o adevarata petrecere campeneasca, cu mici si bere, ba chiar si de o tombola cu premii acordate de firmele oradene CARPAT PHONE, OUTDOOR FASHION si VEST EURO. Autoritatile locale, in frunte cu dl.primar Petru FILIP, sunt asteptate sa onoreze evenimentul.

Luni, 31 mai - ora 8:00 -hotel POIENITA (Baile Felix-Bihor)
START in prima etapa, chiar din parcarea hotelului. O lunga traversare a masivelor Padurea Craiului si Vladeasa pana la tabara din pasul Virtop (Arieseni).

Marti, 1 iunie- ora 8:00 -pasul Virtop (Arieseni-Alba)
START in etapa a 2-a pentru cei ce au ajuns pana aici ! Peste cele mai inalte cote ale masivilor Bihor, Metaliferi si Trascau concurentii trebuie sa ajunga la tabara din Lunca Metesului (Ampoita), la nici 25 km de Alba Iulia.

Miercuri, 2 iunie- Vineri 4 iunie - Lunca Metes (Ampoita-Alba)
Etape in circuit de dificultate mare, prin "catacombele" muntilor Trascau.

Vineri, 4 iunie - orele 17:00 -hotel Cetate (Alba Iulia)
Sosire festiva in Piata Marii Uniri. Oficialitati. Festivitate de premiere.Banchet. Totul sub bagheta sposorului si partenerului local, nimani altul decat ferma JIDVEI, cel mai mare producator de vinuri al Transilvaniei (si cele mai bune vinuri albe ale tarii !).


SPONSORI: AGIP-Romania , JIDVEI , KLASS-Productie Publicitara
PARTENERI: National TV, National FM, Automondial, Mix FM, dordeduca.ro, RO SITE NET, SMURD, ACR-FRAK, Regia Nationala a Padurilorá Informatii suplimentare si contact
á Mircea Pirlog – director logistica
á Telefon: 021 450 1095 · 021 405 6010 · 0722 560 622 · 0744 750 429
á e-mail : [email protected]

www.carpat-events.ro
poze din editiile anterioare 
Tag-uri
Nu exista tag-uri atasate.  
Evenimente in Urmatoarele 2 saptamani
Stiri
LMMJVSD
Anul anteriorMai 2004 Anul urmator
     
      
 Ianuarie
Februarie
Martie
Aprilie
Mai
Iunie
Iulie
August
Septembrie
Octombrie
Noiembrie
Decembrie
 
echipa dordeducaPrima pagin─â | Evenimente | Impresii | Foto | Stiri | Echipa | Parteneriate
Toate materialele de pe aceste pagini sunt scrise de noi pentru placerea cititorilor nostri. Avem totusi niste Conditii de utilizare.
despre noi
publicitate
parteneriate
echipa
contact
Cu scuzele de rigoare, dordeduca.ro e momentan ├«n hibernare; posibil s─â┬árevenim ├«ntr-o form─â nou─â. ┬»\_(Ńâä)_/┬» [Fb / Ig]